Προστατεύουμε το παρόν, δημιουργούμε το μέλλον

Καλάθι

Εταιρεία

 

03_side

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στο εργαστήριο της KLC technology κατασκευάζουμε και αναβαθμίζουμε ηλεκτρονικά συστήματα κλειδώματος για κάθε είσοδο σπιτιού και κτιρίου.

Με παρουσία ετών στο χώρο και στόχο τη διαρκή αναβάθμιση της εμπειρίας στην ασφάλεια, παρέχουμε σε σας και στην ιδιοκτησία σας,  προστασία έναντι σε εισβολές και διαρρήξεις.

Η KEY LOCK CENTRE είναι εμπορική και τεχνική εταιρεία με αντικείμενο ηλεκτρονικές κλειδαριές -μηχανικές κλειδαριές- χρηματοκιβώτια – πόρτες ασφαλείας – συστήματα ξενοδοχείων – ηλεκτρονικά συστήματα πρόσβασης.
Στον τομέα των κλειδαριών παρέχουμε κλειδαριές τελευταίας τεχνολογίας ( face control,με δακτυλικό αποτύπωμα, κωδικό, κάρτα RFID), που μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε πόρτα (αλουμινίου, ξύλου,σιδερένια, θωρακισμένη).
Στα συστήματα ξενοδοχείων παρέχουμε ηλεκτρονικές κλειδαριές με κάρτα και μηχανικές κλειδαριές με σύστημα master key. Απευθυνθείτε σε μας για οτιδήποτε ασφαλίζει τον χώρο σας και την περιουσία σας.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνο και εξειδικευμένο service όλων των θυρών και κλειδαριών.

Αναβαθμίσεις πορτών ασφαλείας,μετατροπές θωρακισμένων πορτών σε αυτόματες.

Εξειδικευμένοι στην ηλεκτρονική τεχνολογία κλειδαριών και αυτοματισμών για χώρους ύψιστης ασφάλειας όπως χρυσοχοείων,εργαστηρίων,εργοστασίων.